Trouwen in de Jachtclub

trouwen-in-de-jachtclub-2017-5

Exclusief trouwen op één van de mooiste locaties van Rotterdam

De Jachtclub in Hillegersberg staat bekend om haar fantastische locatie, schitterende terras en voortreffelijke keuken. Maar de Jachtclub is ook één van de mooiste trouwlocaties van de regio, prachtig gelegen op een privé terrein aan de Bergse Voorplas. Zodra je de oprijlaan oprijdt weet je dat op een bijzondere plek bent.

De mooiste dag van je leven moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Het ervaren Jachtclub team luistert naar uw wensen en creëert uw dag zoals u die voor ogen staat. De persoonlijke aandacht van het hele team maken uw huwelijk onvergetelijk voor u en voor uw gasten. Van casual en intiem tot statig en groots.

Arriveren per boot aan het terras of flanerend via de gebogen brug naar ons eiland, de start van uw bruiloft belooft al veel! Bloemen en decoraties maken de locatie nog feestelijker. Vanzelfsprekend kan de trouwceremonie zelf ook in de Jachtclub plaatsvinden.

De Bergse Plas en het mooie clubhuis vormen het decor voor het aansnijden van de taart, de receptie, een prachtig diner en feestelijke afsluiting. Maar desgewenst staat het exclusieve Boathouse met prachtige tuin aan het water ook ter beschikking om u even terug te trekken tussen receptie en diner of als locatie voor uw trouwfoto’s.

Trouwambtenaar? De eigenaar van de Jachtclub, Carel Kok, heeft ervaring en vooral veel plezier in het sluiten van uw huwelijk. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand kan hij u adviseren en na uitgebreide kennismaking uw huwelijksceremonie de persoonlijke touch geven die bij u past.

De Jachtclub is een verborgen parel in Rotterdam waar de echtparen die er zijn getrouwd naar blijven terugkomen.

Neem contact op met maître Erol Arikdogan om uw wensen te bespreken en uw trouwdatum in optie te zetten.