Restaurant

.
De menukaart van de Jachtclub is eigentijds en gevarieerd. U vindt er dan ook snelle gerechten voor overdag, een uitgebreid aanbod van “fingerfood”, salades, kindergerechten, ontbijt, te veel om op te nomen. Kijk daarom even onze menukaart in en u zult overtuigd raken van het feit dat u altijd bij ons terecht kan. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

Er wordt met dagverse producten gewerkt, leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en het menu wordt met grote regelmaat aangepast op de seizoenen. Een uitgekiend wijnmenu met selecties uit de nieuwe en oude werelden completeert het aanbod.

Overigens kunt u ook voor eenvoudige tot uitgebreide picknickmanden voor aan boord bij het restaurant terecht.

Menu- en wijnkaart

.
Via onderstaande link kunt u de huidige menu- en wijnkaart inzien. Deze stellen wij samen met onze partner, Wijnkoperij De Gouden Ton te Rotterdam.

Menu- en wijnkaart

.
Leden van Jachtclub Hillegersberg kunnen besloten lunches of diners, vergaderingen, presentaties, recepties, trouwerijen en andere evenementen organiseren in het clubhuis. Diners zijn mogelijk tot ca. 90 personen. Recepties zijn mogelijk tot ca. 150 personen.

In het watersportseizoen van mid april tot mid oktober zijn besloten partijen en vergaderingen mogelijk op maandag t/m donderdag. In het winterseizoen van mid oktober tot mid april zijn besloten partijen op alle dagen mogelijk. Er is wel een minimum besteding van toepassing. Erol Arikdogan of chef Tristan van Veen informeren u graag over de mogelijkheden.