Lid worden

.
Lid worden van Jachtclub Hillegersberg kan met en zonder boot. Het lidmaatschap staat los van het gebruik  van een ligplaats en ca. de helft van onze leden hebben geen boot bij ons in de haven. Wel moet u lid zijn om in aanmerking te komen voor het gebruik van een ligplaats.

Voor leden zonder ligplaats, onze “Social Members”, hebben wij een prachtige sloep en een Polyvalk ter beschikking.

Jachthaven Hillegersberg (incl. het restaurant) is toegankelijk voor al haar leden en ook gasten van leden zijn van harte welkom. Het toegangsbeleid waarborgt de exclusiviteit en beslotenheid. Hierdoor kunt u zakelijk en privé met uw gasten uitstekend terecht. De ervaring leert dat onze Jachtclub zijn dubbelrol als exclusief zakelijk ontmoetingspunt en gezellige familiehaven meer dan waar maakt. Hiervoor organiseren wij gedurende het jaar evenementen van allerlei aard (Heren- en Damesborrels, Sloepentocht, Classic Rally, Wijnproeverij, etc).

Indien u geïnteresseerd bent geraakt dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen via e-mail. Het ingevulde lidmaatschapsformulier kunt u gescand mailen.

Lidmaatschapformulier
Algemene Voorwaarden

.
Jaartarieven vanaf 1 april 2018 (excl BTW):

In het basislidmaatschap is een restauranttegoed van € 100,00 (incl BTW) inbegrepen. Deze “wintervoorraad” is te besteden in de periode vanaf 1 november tot 31 maart. Voor ligplaatsen betaald u bovenop het basis lidmaatschap een toeslag die afhankelijk is van de lengte van de ligplaats.

Lidmaatschap incl restauranttegoed € 600,00
Eenmalig inschrijfgeld € 100,00
–   Toeslag ligplaats 6 meter € 640,00
–   Toeslag ligplaats 7 meter € 745,00
–   Toeslag ligplaats 9 meter € 960,00
–   Toeslag walstroom € 50,00 

Indien u interesse heeft in een ligplaats in onze haven wordt u eerst lid. Daarna kunt u zich inschrijven op onze wachtlijst. Wij nemen contact met u op zodra er een geschikte plek beschikbaar is. Uiteraard kunt u ook lid worden zonder dat u interesse heeft in een ligplaats. Circa de helft van onze leden hebben geen eigen ligplaats en genieten desalniettemin van onze faciliteiten, activiteiten, het restaurant en bijvoorbeeld de huursloep en vlot.

Lidmaatschapformulier
Algemene Voorwaarden