10e Botentocht Duck Challenge

Sloepentocht
9 juni 2019, pinksterzondag

Inschrijven Botentocht
Dit evenement is de club-klapper van het jaar. Zeer gezellig en ook competitief. Naast de leuke speurtocht wordt er gezorgd voor koffie bij ontvangst, lunch, live muzikaal onthaal met en een BBQ-buffet in de Jachthaven aan het einde van de middag. Ook de kinderen komen ruimschoots aan hun trekken.

Al speurend alle hoekjes en gaatjes van de plassen samen (her)ontdekken, want op de plassen is meer te beleven dan je denkt. Dit jaar minder iPad vragen en meer “vaar er heen en zoek het uit” opdrachten. Wat we allemaal in petto hebben verklappen we niet want het competitieve element blijkt de afgelopen edities toch wel degelijk voor een spannende en sportieve dag te zorgen.

Een gezamenlijk en voedzame lunch onderbreekt de tocht. Na de traditionele “strawberries & bubbles” midden op de Voorplas aan het einde van de middag varen alle boten weer naar de haven waar een muzikaal onthaal en aperitief ons zal opwachten. Tijdens de aansluitende club BBQ vindt de prijsuitreiking plaats en aangezien de meesten van ons de volgende dag vrij zijn, is een after-party geen probleem.

Leden zonder boot zijn ook van harte welkom om deel te nemen aan de gezellige borrel en de club BBQ.

Tot slot, bereid uw uitrusting vast voor: zwembroek, meetlat, duikbril, schepnet, verrekijker…

ARRANGEMENT
Koffie met lekkers bij ontvangst (tussen 09:00 en 09:30 uur), clublunch en BBQ-diner in de Jachthaven. Drankjes niet inbegrepen.
€ 75,00 pp
€ 25,00 pp voor kinderen 5 t/m 12 jaar.
Alleen BBQ diner: € 29,50 pp